Sveriges främsta föreläsare

30 dagar on demand ingår

Auktoriserat utbildningsföretag

Förhandlingsteknik för fastighetsbranschen och entreprenadsektorn – effektiv teknik enligt en enkel och användbar modell från Harvard.


Kursdeltagare har vid senaste genomförandet givit kursen snittbetyget 4.64 av 5.0 ⭐


Här får du lära dig grunderna i prisförhandlingar och problemlösande förhandlingar och du får kunskap om grundläggande kommunikation i samband med förhandlingar. Det är en tvådagarskurs med ett begränsat antal deltagare. Du lär dig en strukturerad metod för förberedelse inför förhandling och i workshop-form får du sedan möjlighet att träna utifrån metoden. Kursledare är Johan Lagerbielke, uppskattad och efterfrågad förhandlingsspecialist med en bakgrund vid Handelshögskolan i Stockholm.

Under den första kursdagen ligger fokus på förberedelse  inför förhandling. En allmän, enkel och användbar modell introduceras. Förberedelsemodellen kommer ursprungligen från Harvard Law School och har vidareutvecklats vid Handelshögskolan. Under dagen får du möjlighet att träna enligt modellen. Förhandlingssimuleringarna har ett allmänt innehåll denna dag, för att fokus ska ligga på själva tekniken.

Under nästa kursdag förbereder vi olika typer av förhandlingar som kan förekomma inom fastighetsområdet, exempelvis förhandlingar rörande fel i fastighet och lokalhyresförhandlingar. Vi tittar även på tvistelösningsanalys och scenarion där vi möter samma motpart flera gånger. Vi går även igenom hur konstruktiva relationer kan byggas. De nya rönen inom förhandlingsforskningen och hur dessa kan omsättas praktiskt inom fastighetsområdet presenteras också av Johan Lagerbielke. Vi avslutar med att integrera kursdelarna genom att titta på tekniker för hur du kan arbeta med besvärliga motparter i förhandlingar.


För att säkerställa att du som deltagare får ut så mycket som möjligt av kursen har vi valt att begränsa antal platser till maximalt 22 deltagare.


Målgrupp
Kursen passar alla som behöver vässa upp sina förhandlingskunskaper inom entreprenad-, fastighet- och miljöbranschen

Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs?

BG Institute anordnar företagsanpassade utbildningar. Det innebär att våra föreläsare kommer till er och genomför kursen fysiskt på plats, anpassat till er organisation.

Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

08.30 – 09.00
Inskrivning och frukost

09.00 – 10.15
Pass I

10.15 – 10.30
Fikapaus

10.30 – 11.45
Pass II

11.45 – 12.45
Lunch (ingår i priset)

12.45 – 14.15
Pass III

14.15 – 14:30
Fikapaus

14.30 – 16:00
Pass IV

16.00
Kursen avslutas

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

18.500 kr (exkl. moms)

Kurstillfällen

Stockholm

27 Maj-28 Maj 2024

Livesändning

Fåtal platser

Kurslokal:
BG Institute

Fåtal platser

On Demand
T.o.m. 27 Jun 2024

Utbildningstimmar: 12

Stockholm

30 Jan-31 Jan 2025

Livesändning

Platser finns

Kurslokal:
BG Institute

Platser finns

On Demand
T.o.m. 28 Feb 2025

Utbildningstimmar: 12

Denna kurs ingår endast  i Kompetensabonnemang – Premium.

Läs mer

Kurstillfället kommer även att livesändas. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand.

FÖRELÄSARE

presentation-board 7
 Image of
Johan Lagerbielke
Förhandlingsexpert
Läs mer