BG Institute växer 🚀 och nu hälsar vi Malin Holm välkommen till oss. Malin kommer att jobba med innehåll till webb och sociala medier som till exempel artiklar, video och annonser.

Hej Malin, vad roligt att du har börjat jobba med oss! Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är en aktiv person som älskar att lära mig nya saker och utmana mig själv att göra saker som är utanför min comfort zone. Just nu håller jag på att ta motorcykel-kort och jag funderar på att byta ut styrketräningen mot crossfit för att bli lite tuffare. Dessutom har jag pluggat in två års högskolestudier samtidigt som jag jobbade heltid. Började 2016 och blev klar i våras.

Vad är din roll på BG Institute?

Jag är Content Manager och ska fylla våra kanaler med innehåll som jag hoppas ska vara intressant för våra följare. Jag skriver artiklar och andra texter, skapar annonser och bildmaterial samt video.

Vad har varit roligast hittills? Och vad ser du fram emot?

BG Institute känns verkligen toppen! Jag har känt mig väldigt välkommen och det känns redan som jag har jobbat här länge. Kanske för att jag kom från ett liknande jobb på en digital juristbyrå, så det kändes nästan bara som att jag fick ny dator. 😊

BG Institute uppmanar verkligen alla att komma med idéer och ta plats. Företaget drivs av utveckling och att bli lite bättre hela tiden, vilket känns jättekul.

Avslutningsvis, om du fick gå vilken kurs som helst på BG Institute, vilken skulle du välja?
Åh, kan man välja alla? Ja just det – det kan ju jag 😊 Och de som har vårt kompetensabonnemang kan också gå alla våra kurser. Så lyxigt. Nyligen var jag med som representant på en kurs som vi hade på Ellery Beach och det var helt fantastiskt. Annars lockar kurser i kommunikation och ledarskap så jag skulle nog välja Konflikthantering på arbetsplatsen – den tror jag är väldigt intressant.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE