20 % på din första kurs med koden nykund20

Med en fantastisk 30-årsfest för 300 gäster, firade Blendow Group en otroligt rolig och spännande företagsresa. 

De 30 åren firades med med en trerätters middag, dans och artister som Thomas Di Leva och David Lindgren på Vinterträdgården på Grand Hotel tillsammans med medarbetare, juridiska experter och partners samt familj och vänner som på olika sätt medverkat till företagets framgångsresa.

BG Institute är en del av Blendow Group som sedan starten 1992 blivit en ledande utbildningsaktör inom juridisk kompetensförsörjning.  Thomas Blendow, som är grundare för företaget, berättar för Dagens Juridik om hur det började.

– När jag grundade företaget valde jag ett smalt segment, juridisk kompetensförsörjning, men vi är unikt djupa inom den nischen och erbjuder i princip allt, från juridiska nyheter och information till utbildning, rådgivning, avtalslösningar och rekrytering. Därför har vi en alldeles särskild position på marknaden, med våra nätverk, våra medier, vår räckvidd och vår expertis inom allt som rör juridik.

Thomas menar att vi hittills bara lagt grunden för kommande 30 år och han är glad att hans barn Johanna och Sebastian, numera är delaktiga i bolagets verksamhet. Till Dagens Juridik säger han:
– Jag brukar säga att vi inte har åstadkommit något än, det mesta och det bästa ligger framför oss.

Fler bilder från festen finns på Dagens Juridik.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE