Erbjudande till alla nya kunder - koden sommar2024 ger 30 % rabatt på din första bokning och gäller hela kursutbudet

Snittbetyget för vårens kurser på BG Institute visar att kursdeltagarna är oerhört nöjda. Som helhet får kurserna 4,62 av 5 i betyg och kursutvärderingarna har dessutom bidragit med 62 300 kronor till Rädda Barnen. 

– Det är fantastiska resultat, som visar att våra kursdeltagare är nöjda med både kurserna, kursutbudet och föreläsarna, samtidigt blir jag inte förvånad. Vi har haft höga betyg under lång tid och arbetar hela tiden med förbättringar, berättar Veronica Hult, utvecklingschef på BG Institute.

62 300 till Rädda Barnen

För varje kursutvärdering skänker BG Institute 50 kronor till Rädda Barnen.

– Det är betydelsefullt för oss att få underlag för förbättringar. Det är oerhört viktigt att kursdeltagarna är mer än nöjda och samtidigt tillfredsställande att deras insatser bidrar till ett gott ändamål. Därför är det med glädje vi kan skänka 62 300 kronor till Rädda Barnen, som vi är samarbetspartner med sedan den 1 mars, säger Veronica Hult

Resultatet av kursutvärderingarna visar att BG Institute har stort förtroende som utbildningsaktör och att kursdeltagarna värdesätter såväl föreläsarnas pedagogi som kursinnehållet i sig. Flera av deltagarna skulle även rekommendera kursen till en kollega.

– Vi arbetar ständigt med att vara i framkant för att ha aktuella och relevanta kurser som ligger i tiden, och vi samarbetar med otroligt professionella föreläsare. Våra föreläsare har under våren fått snittbetyg på 4,86 i sakkunnighet och 4,70 i pedagogik, vilket är fantastiska siffror, berättar Veronica Hult.

Förbättringsarbetet upphör aldrig

BG Institute jobbar även hela tiden på att utveckla de områden som inte alltid får högsta betyg.

– Under pandemin ställde vi snabbt om oss till ett digitalt format och har nu både hybridkurser och e-kurser där vi arbetar tillsammans med professionella tekniker. Även om tekniken idag är på en bra nivå är det något vi alltid arbetar med att förbättra för att ständigt kunna leverera högsta kvalitet. Vi har dock fått över 4,5 i snitt även på det området så vi är inte missnöjda, vi vet bara att vi kan bli ännu bättre, förklarar Veronica Hult.

Citat från våra kursdeltagare

”Alltid lika intressant och berikande att sitta på Nils Larssons lektioner/föredrag. Han är såååå sakkunnig och inget har undkommit hans ”lupp”. Man kan fråga om allt. Och han lotsar en tryggt igenom alla ” farvatten”. Jag har sagt det för och säger det igen, tack för all utbildning, det gör min vardag i den lilla kommunen mycket mycket enklare. Jag kan lämna ifrån mig uppgifter när de kräver juristhjälp och vara behjälplig alla inom en kommun i dessa frågor som såväl medborgare som verksamhetsutövare. Ni hjälper mig kort och gott att vara en möjliggörare.” (Anläggningsarrende i praktiken)
Göran Berger fastighetsingenjör Askersunds Kommun.

”Åsa Erlandsson är en otroligt bra föreläsare. Hade ett levande språk och jätteengagerat sätt. 10/10.” (Arbetsrättslig nyhetsdag)
Emma Camper

”Tack för den absolut i särklass bästa kurs jag gått inom entreprenadrätt och tvistelösning! Fantastiskt bra upplägg.” (Entreprenadsrättsliga tvister)
Zara Hellmark

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE