Interaktiv e-kurs – görs på egen tid.

Kombination av video och övningar

E-kursen avslutas med kontrollfrågor

AI är en växande trend inom juridiken och kommer att revolutionera branschen. Med rätt kunskap kan du använda AI för att effektivisera ditt arbete, öka din produktivitet och förbättra dina resultat. I vår kurs får du lära dig allt du behöver veta om AI för jurister.


Kursdeltagare på denna e-kurs har givit snittbetyget 4,8 av 5,0 ⭐


  


Jättebra vinkling på frågor kring AI! Vi jurister stirrar hos ofta blinda på den juridiska teorin (bokar tex snabbt in oss på kurser kring AI-förordningen) men detta var exakt det vi behövde för att nu ta oss vidare i denna AI-djungel! Föreläsaren använde ett enkelt språk, vilket inte ska underskattas för förståelse och inlärning.

– Sanna Weber


Ingen har nog undgått den AI-hype som pågått det senaste året. Som högpresterande advokat eller jurist är du van med den höga pressen att ständigt leverera på topp. Du har nog insett att AI kommer påverka ditt arbete ordentligt framöver. Om du hängt med så har du också insett att med AI som din co-pilot kan du både frigöra din tid och öka din kapacitet (och fakturering).

Tänk dig att reducera timmar av rutinarbete till minuter och därmed öppna upp för mer stimulerande uppgifter och ökade intäktsströmmar. Kursen erbjuder inte enbart anpassad kunskap och information, utan ger dig access till kraftfulla tekniska verktyg och strategier för att faktiskt använda AI och effektivisera din tid.

Oavsett om vi är redo eller inte, AI förändrar redan det juridiska landskapet och erbjuder de som anammar tekniken en markant konkurrensfördel.  


AI som juridisk Co-pilot, företagsanpassat för er organisation?

BG Institute anordnar företagsanpassade utbildningar. Det innebär att våra föreläsare kommer till er och genomför kursen fysiskt på plats, anpassat till er organisation.

Kontakta oss för mer info:
08-579 366 00
info@bginstitute.se


Unikt kursupplägg:

 • Praktiskt upplägg anpassat för jurister: tidseffektiva teoretiska moment som varvas med praktiska övningar.
 • Direkt värde: En unik hands-on kurs som omedelbart omvandlar din nya AI-kunskap till praktisk tillämpning – oavsett vilka verktyg du kommer jobba med i framtiden.
 • Team av AI-assistenter: Personlig anpassning av AI-assistenter för att möta just dina behov.
 • Resursbibliotek: Innehåller bland annat fördjupningsmaterial och instruktioner/promptar som kan användas direkt och fungerar som en grund för din AI-utveckling.

Vår kurs är utformad för att vara praktisk och relevant för jurister. Om du vill ligga i framkant och ta din karriär till nästa nivå, är vår kurs det perfekta valet för dig. Är du redo att börja?

Vad du får ut av kursen:

 • Framtidssäkrad karriär: Positionera dig i framkanten av den juridiska professionen med färdigheter som är anpassade för framtidens teknikdrivna arbetsmarknad.
 • Eget team av AI-assistenter
  • Spara timmar och minska tidspressen: Upptäck hur AI kan effektivisera dina uppgifter och ge dig mer kontroll över din tid och arbetsflöden.
  • Öka intäkterna: Lär dig hur AI-integration inte bara sparar tid utan också genererar intäkter genom effektiviserad arbetskapacitet.
 • Löpande kunskapsuppdatering: Dra nytta av kontinuerliga kunskapsuppdateringar som håller dig informerad om de senaste AI-innovationerna, metoder och riskhantering.
 1. Snabbintroduktion till AI
 2. Generativ AI och språkmodeller – möjligheter och begränsningar
 3. Säkerhet, etik och datahantering
 4. Verktygsval – när, var och hur används vilka verktyg?
 5. Styr din AI – promptteknik
 6. Användningsområden och exempel från branschen
 7. Personligt anpassade AI-assistenter / Co-Pilots

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

1.990 kr (exkl. moms)

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer

Efter avslutad utbildning får du ett utbildningsintyg för två timmar. 

Du har fri tillgång till kursen i tre månader.

FÖRELÄSARE

presentation-board 6
 Image of
Johan Wallquist
Head of AI
Läs mer