Termen workshop används för många olika typer av möten och ordet skapar förväntningar hos vissa och trötthet hos andra. Så vad är egentligen en workshop och hur kan man lägga upp en sådan? Vad behöver en workshopledare tänka extra på och vilka metoder kan man använda för att få igång kreativitet?


Denna e-kurs har fått snittbetyget 4,51 av 5,0 ⭐


Under denna e-kurs får du som idag leder workshops eller vill leda workshops framöver tips och råd om allt från hur du kan lägga upp en workshop, till vad som kan var hinder för kreativitet och hur man kan vända hindren till möjligheter, vilka metoder man kan använda under en workshop och hur man kan arbeta som workshopledare (facilitator).

Vi tar också upp hur man kan leda workshops online på ett framgångsrikt sätt.

Som deltagare får du kunskap om:

  • Vad är en workshop? Vad är det inte?
  • Workshopledarens roll
  • Metoder för workshopens olika faser: planera, genomföra och följa upp.
  • Hur kan man arbeta online?

Syfte/mål med utbildningen:

E-kursen syftar till att ge dig som deltagare fungerande och effektiva verktyg samt tekniker för att på bästa sätt skapa workshops och kreativa möten som genererar resultat. Som deltagare kommer du bli bättre på att leda och engagera en grupp.

Målgrupp:

Alla som i sin yrkesroll leder eller vill leda workshops eller kreativa möten tex HR, jurister och advokater, ekonomer, chefer, projektledare med många fler.

Föreläsare:

Jenny Rosqvist, en av grundarna av Retorikutbildning.se Sverige AB. Jenny har arbetat som retorikkonsult med utbildning och coachning i över 15 år och har utbildat och tränat många i presentationsteknik och att bli bättre på att argumentera effektivt.
Serie i retorik och argumentation

Denna e-kurs ingår i en serie om fyra vars syfte är att ge dig som deltagare effektiva verktyg och tekniker för att framgångsrikt hålla i möten och argumentera på rätt sätt. Du får även lära dig hur du bemöter fula knep och hur du undviker de vanligaste misstagen.

Att presentera online
Effektiv argumentationsteknik vid möten och presentationer
Fula knep i möten och argumentationer
Att leda workshops & kreativa möten fysiskt och online

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

995 kr (exkl. moms)

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer

E-kursen livesändes som webbinarium den 31 maj 2022 kl.09:00-10:00.

Efter ditt köp har du tillgång till e-kursen i tre månader.

FÖRELÄSARE

presentation-board 8
 Image of
Jenny Rosqvist
Retorikkonsult, VD
Läs mer