Johan Lagerbielke har under flera år forskat i psykologin kring förhandlingsteknik och bara hos oss har han hållit i en lång rad kurser om förhandlingsteknik med olika infallsvinklar. Johan är med andra ord som klippt och skuren som föreläsare även i denna kurs där han ger dig alla verktyg för att göra dig till en vinnare. Denna e-kurs tar sikte på psykologin i förhandlingar och de vanligaste misstagen som nästan alla gör i förhandlingar, samt en beskrivning av varför vi gör dem.

I denna kurs, som sker i form av en intervju mellan Johan Lagerbielke och Stefan Wahlberg, tar Johan upp vikten av förberedelsen och psykologin i genomförandet av förhandlingar och vad det ger för praktiska implikationer. Johan berättar bland annat om sina absolut bästa tips och trix för en vinnande förhandling samt vad du som förhandlare bör undvika för att inte hamna i fällan och begå de klassiska misstagen. Stefan som har lång erfarenhet av intervjusituationer tack vare sin journalistiska yrkesbana ställer i intervjun ”rätt” frågor och får svaren på de frågor som du behöver få svar på för att lyckas i din förhandling. Så att du blir en vinnare.

Enligt Johan är lösningen på förhandlingsproblem ofta själva problemet självt. Vid förhandling är psykologin lite annorlunda än normalt och bör tas på allvar för att förhandlingen ska resultera i din favör. Om du berättar en bra lösning för motparten kommer motståndaren ofta att inte gilla lösningen bara just för att det inte är deras förslag.

Forskning om förhandlingar har givit intressanta nya insikter om vad som fungerar, vad som inte fungerar och varför det blir som det blir, till exempel hur vår vilja att ta kontroll över förhandlingar spelar oss ett spratt, hur ett för starkt lösningsfokus är det vanligaste misstaget och att mycket av det vi har lärt oss i den klassiska retoriken är direkt kontraproduktiv.

Nyckel till framgång är en systematisk förberedelse och en förståelse för vilka beteenden som leder mot ett bra avslut och vilka som leder bort från det. Se Johan i trailern nedan berätta om varför det är viktigt att kunna förhandlingsteknik!

Innehåll i e-kursen

  • Förhandlingsteknikens principer
  • Bästa tipsen för förhandling
  • Vanliga misstag

Målgrupp

Kursen passar alla som behöver utveckla sina förhandlingskunskaper.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

995 kr (exkl. moms)

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer

E-kursen spelades in i oktober 2019 och är 1 timme lång.

Efter ditt köp har du tillgång till e-kursen i tre månader.

FÖRELÄSARE

presentation-board 7
 Image of
Johan Lagerbielke
Förhandlingsexpert
Läs mer