Kompetensabonnemang Biträdande jurist

Ett kursabonnemang med stor flexibilitet till ett fördelaktigt pris.

9 900 kr.

Hela utbudet av inspelade kurser.

Fri tillgång i ett år.

Gör dig redo för en framtid som yrkesverksam advokat med ryggsäcken full att nödvändig och användbar kompetens. Vi vet vikten av kompetensutveckling och vill ge dig som biträdande jurist rätt förutsättningar för att ta klivet till advokatvärlden på bästa möjliga sätt. Därför har vi tagit fram Kompetensabonnemang Biträdande jurist.

Med Kompetensabonnemang Biträdande jurist betalar du en engångssumma och får tillgång till hela BG Institutes bibliotek av on demand-kurser, vilket uppgår till ungefär 200 kurser per år. On demand innebär att du får tillgång till samtliga inspelade heldagskurser, såväl nyhetsdagar som en- och tvådagarskurser* inom samtliga rättsområden. Efter varje kurs har du även rätt att tillhandahållas ett kursintyg som visar att du genomfört utbildningen.

Kom in i utbildningsrutinen redan nu
Att vara advokat kräver, som du med all säkerhet redan vet, att du genomför 18 timmar sturkturerad utbildning varje år. Detta abonnemang ger dig en möjlighet att redan nu komma in i den rutinen som det innebär att kontinuerligt utbilda sig. Inte bara för utbildandets skull utan främst för att både stärka och fördjupa din kompetens inom de fält du arbetar idag, och för en unik chans att ge dig själv en bredare repertoar av kompetens inom en mängd olika rättsområden som du strävar efter att arbeta mer med i framtiden. Kort sagt så ligger vägen öppen för att skapa ett CV som sticker ut i mängden.

Kompetensutveckling på dina villkor
I och med att samtliga utbildningar inom abonnemanget är förinspelade innebär det att du har en mycket stor frihet i hur du väljer att ta del av dem. Du kan se kurserna när du vill**, var du vill och hur många gånger du vill. Dela upp en kurs i etapper och ta en del om dagen, välj ut de bitar av kursen som är mest relevanta för dig och se bara dem eller gör på något helt annat sätt – du väljer själv när och på vilket sätt som kompetensutveckling passar dig.

Inte bara on demand
I Kompetensabonnemang Biträdande jurist ingår också hela vårt utbud av e-kurser, vilket är över 100 kurser idag. Utbudet är dynamiskt och det tillkommer successivt nya titlar.

4,74 av 5 i betyg
Våra kursutvärderingar under 2024 såhär långt 4,74 av 5. Kurserna hålls alltid av de främsta experterna och kombinerar teori och praktik för att stärka dig och din arbetsplats.  

*Tvådagarskurser med Johan Lagerbielke, certifieringsprodukter och fysisk kursdokumentation ingår inte i kompetensabonnemanget.

**Under förutsättning att on demand-versionen inte är mer än 30 dagar gammal.

Bokning och beställning av on demand-utbildningar sker via www.bginstitute.se eller via personlig kontakt med utbildningsrådgivare

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

9.900 kr (exkl. moms)

Priset 9900 kr gäller endast för biträdande jurister. För fullständiga villkor, läs mer här.

Vill du få tillgång till hela vårt kursutbud? Läs mer om kompetensabonnemang Premium här.