Kompetensabonnemang – Premium

Hela kursutbudet till fast pris.

Med Kompetensabonnemang Premium får du tillgång till vårt kursutbud och kan gå hur många kurser du vill, både i våra kurslokaler eller på distans. Du behöver aldrig tänka på avbokningsvillkor om du får förhinder och kan enkelt ändra dig på kort varsel och gå kursen digitalt istället för fysiskt.

Med Kompetensabonnemanget betalar du en engångssumma och får därmed tillgång till hela kursutbudet under en bestämd period. Som innehavare av Kompetensabonnemanget får du gå hur många kurser du vill och hinner med. Du binder inte upp dig till någon specifik plats – du genomför kursen där det passar dig bäst, oavsett om det är i någon av våra kurslokaler eller på distans från där du befinner dig.

Utöver alla fysiska kurser inklusive de livesändningar vi har, får du även tillgång till hela utbudet av e-kurser och webbinarium, vilket idag är över 100 kurser. Utbudet växer ständigt och det tillkommer successivt nya och högaktuella kurser.

Innehållet i kompetensabonnemanget är dynamiskt och omfattar samtliga digitala och fysiska kurser. Det innebär att de kurser som tillkommer efter det datumet du köpte paketet också ingår i ditt paket under förutsättning att de genomförs inom den angivna perioden.

Ditt digitala kursbibliotek

Precis som när du bokar enstaka kurser hos oss kommer du att få ett konto i Learnifier. Du får en kalenderinbjudan med tid och plats för kursen, du får en egen ”kurssida” där all kursdokumentation, information om kursen samt fakta om föreläsaren samlas. Learnifier blir alltså som ditt digitala kursbibliotek med allt du behöver veta om kurser du gått och kurser du har planerade framöver.

4,6 av 5 i betyg på våra kurser

Våra kursutvärderingar, som täcker hela upplevelsen, alltifrån föreläsaren och kursinnehållet till kurslokalen och bullarna i fikapausen, uppgick under förra året till i snittbetyget 4,62 av 5. Våra kurser hålls alltid av de främsta experterna på respektive område och har ett tydligt fokus om att du som kursdeltagare ska lämna kursen med nyvunnen kunskap som stärker både dig själv och din arbetsplats.


Se alla våra kurser!


För mer information

Kontakta din utbildningsrådgivare alternativt maila till marknad@bginstitute.se.

Observera att certifieringsprodukter inte ingår i kompetensabonnemanget.

ANMÄLAN

Pris

34.900 kr (exkl. moms)

Vill du bara ha tillgång till de digitala kurserna?

Läs mer om Kompetensabonnemang – Digital här!

Ämnesområden

Affärsjuridik, Arbetsrätt, Avtalsrätt, Bolagsrätt, Compliance, Ekonomi, Entreprenadrätt, EU-rätt, Familjerätt, Fastighetsrätt, Finansmarknadsrätt, Försäkringsrätt, Förvaltningsrätt, GDPR, HR, Immaterialrätt, Insolvensrätt, IT-rätt, Kommersiell hyresrätt, Ledarskap, Migrationsrätt, Miljörätt, Moms, Offentlig rätt, Offentlig upphandling, Övrigt, Processrätt, Redovisning, Skadeståndsrätt, Skatterätt, Straffrätt, Vattenrätt