Det som slutar att bli bättre upphör att vara bra! På en personlig nivå handlar det om att definiera din egen framgång och undvika de vanliga fällorna som kan leda till ohälsa och missnöje. Denna kurs hjälper dig att klargöra dina mål, hitta inspiration och utrustar dig med de verktyg som krävs för att förverkliga dem. 


Kursdeltagare har vid senaste genomförandet givit kursen snittbetyget 4,66 av 5,0 ⭐


Självledarskap och personlig utveckling är idag mer aktuellt än någonsin tidigare. Många hävdar till och med att om vi ska nå FN´s globala mål 2030 så är individens egen personliga utveckling en absolut förutsättning, annars kommer det inte att gå. Det finns alltså ett högre syfte för dig att utveckla dig i konsten att leda sig själv som sträcker sig långt utanför din egen vardag.

I ett mer personligt perspektiv handlar det om din egen, personliga framgång. De flesta vill ha framgång i sina liv men få har definierat vad det verkligen är just för dem och kör därför på som de flesta andra, tyvärr inte alltid med så goda resultat. Psykisk och fysisk ohälsa, utmattningar, stressrelaterade sjukdomar, psykologisk otrygghet, upplevd ensamhet, för lite tid med nära och kära och spruckna drömmar. Listan kan göras lång trots att vi lever i den bästa av världar.

”Om inte du har en plan för ditt liv så kommer du att hamna i någon annans plan och vet du vad någon annan har planerat för dig? Inte mycket.” Jim Rohn, författare och entreprenör

Kursen hjälper dig att nå insikter och tydliggöra vad som verkligen är viktigt för dig, att tydligt definiera vad du vill uppnå såväl personligt som professionellt, att skapa inspiration och energi att vilja utveckla och förbättra samt konkreta verktyg för att göra jobbet.


”En wow-dag som jag verkligen behövde!”

Lilian, kursdeltagare september 2023


Som deltagare får du kunskap om:

  • Personlig kommunikation – kommunicerar gör du hela tiden, både med dig själv och med omgivningen – frågan är hur bra du är på det?
  • Personlig framgång – hur du gör för att MÅ BRA och GÅ BRA
  • Personligt ledarskap – självledarskap i din vardag
  • Personligt ansvar – gör du inget händer inget, ger du inget får du inget
  • Personlig mirakelfråga – frågan som hjälper dig framåt även i motgångar

Målgrupp:

För dig som vill utveckla ditt självledarskap, få en tydligare bild av vem du är, vad som verkligen är viktigt för dig och vad du vill uppnå. Kort sagt – du vill vara en bättre version av dig själv.

Du behöver inte vara chef eller ha någon formell ledarroll – självledarskap handlar om att leda sig själv. Samtidigt leder vi alla även andra på flera olika sätt; familj, barn, vänner, föreningsliv, karriär, samhälle.

Om du är chef eller ledare blir kursen ännu mer värdefull eftersom du då kan använda dina nyvunna insikter och färdigheter även i din formella ledarroll.

Syfte/mål med utbildningen:

Syftet med kursen är att du ska uppnå mer personlig framgång genom att känna dig tydligare över vad som verkligen är viktigt för dig – dina starkaste värderingar, definiera vad du vill uppnå – dina mål, samt ha en grov handlingsplan för vad du behöver prioritera för att uppnå det du vill.

Du får en mental och känslomässig vitamininjektion samt konkreta tips och verktyg för att gå från ord till handling i din egen vardag.

Övrigt:

Du får uppföljningsuppgifter som ytterligare hjälper dig att använda dina nyvunna insikter och färdigheter i vardagen efter kursen.

08.30 – 09.00
Inskrivning och frukost

09.00 – 10.15
Pass I

Personlig kommunikation – nya perspektiv som hjälper dig att kommunicera bättre.

10.15 – 10.30
Fikapaus

10.30 – 11.45
Pass II

Personlig framgång – hur du gör för att MÅ BRA och GÅ BRA.
Personligt ledarskap – självledarskap i din vardag.

11.45 – 12.45
Lunch (ingår i priset)

12.45 – 14.15
Pass III

Personligt ansvar – gör du inget händer inget, ger du inget får du inget. Dags att skapa din egen handlingsplan.

14.15 – 14:30
Fikapaus

14.30 – 16:00
Pass IV

Personlig mirakelfråga – frågan som hjälper dig framåt även i motgångar.
Den allra viktigaste framgångsfaktorn – vilken är det egentligen?

16.00
Kursen avslutas

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

8.900 kr (exkl. moms)

INGA KURSTILLFÄLLEN

Den här kursen har för närvarande inga tillgängliga datum. Om du är intresserad av att delta så kan du skicka in en intresseanmälan nedan. Du meddelas när vi har fått ett flertal intressenter.

Du kommer ej att debiteras någon kostnad vid en anmälan.

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer

Kurstillfället kommer att livesändas. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand.

FÖRELÄSARE

presentation-board 1
 Image of
Johan Dahl
Författare
Läs mer