Kostnadsfritt webbinarium den 22/8 - Utmaningar som ny chef

Hej Evelina, vad roligt att du har börjat jobba hos oss! Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är relativt energisk och har nära till skratt. Samtidigt har jag också ett lugn och tar saker på allvar. Många uppfattar mig nog som lite smått galen och det kanske jag är (ibland!) men vänner skulle säga att jag även har nära till mina känslor.

På tal om kontraster så älskar jag Stockholm stad och pulsen den erbjuder, samtidigt är jag uppvuxen långt ut på landet och älskar att vara i skogen och att jaga. Nu bor jag dock i stan med min hund men spenderar gärna helgerna ute i naturen.

Vad är din roll på BG Institute?

Jag började faktiskt jobba här som kursvärdinna, vilket innebär att man ser till att alla deltagare välkomnas till en härlig och varm miljö.

BG Institute är en plats där det finns goda möjligheter att utvecklas. Nu jobbar jag även som Account manager. Samtidigt tycker jag det är så kul att jobba nära våra deltagare och föreläsare och därför väljer jag att även jobba kvar som värdinna.

Att jobba både inom sälj och service är en väldigt givande kombination. Jag får lära känna våra kunder och föreläsare och får en bra bild av hela leveransen, från skapandet av en produkt till leveransen av den. Sen är det självklart kul och givande med varierande arbetsuppgifter.

Vad har varit roligast hittills? Och vad ser du fram emot?

Oj! Roligast hittills? Det är svårt att ge bara ett svar men det känns verkligen som att jag har hamnat på rätt ställe. Jag får vara mig själv och det uppskattas, vilket är väldigt härligt! Dessutom har jag aldrig varit med om mer ödmjuka kollegor på vår säljavdelning. Här lyssnar alla på varandra, ger och får konstruktiv kritik och utvecklas tillsammans. Det är det bästa säljteam jag varit i.

Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas och lära mig mer. Allt från de tekniska aspekterna, till framtagandet av nya produkter och idéer. Jag vill se till att kunderna får en fantastisk upplevelse när de deltar på våra kurser!

Avslutningsvis, om du fick gå vilken kurs som helst på BG Institute, vilken skulle du välja?

Jag tycker det är väldigt viktigt att företag och chefer har god kunskap om kränkande särbehandling och personalansvar. Därför skulle jag vilja gå kursen Arbetsmiljöansvar och kränkande särbehandling, den känns väldigt viktig!

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE