20 % på din första kurs med koden nykund20

BG Institute är i ständig utveckling och vi fortsätter att växa inom organisationen. I somras började bland annat Marko Latva-Nevala hos oss som Senior account manager. Marko har ett långt CV bakom sig, bland annat har han föreläst i en stålmansdräkt…

 

Hej Marko, vad roligt att du har börjat jobba med oss! Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är en levnadsglad person som fokuserar på att leva här och nu! Tidigare har jag jobbat inom försäljning men också som föreläsare inom bland annat affärsmannaskap, säljmetodik och självledarskap. Jag strävar alltid efter att nå en positiv intention och har bland att föreläst i stålmansdräkt och som jultomten.

När jag inte är på jobbet umgås jag med min fru Joanna och vår hund Rocky, som är en legend, samt övrig familj och vänner. Jag skriver också gärna och mycket, främst på sociala medier. En ”fun fact” är att jag faktiskt har vunnit stora målpriset år 2017 med motiveringen ”För att generöst har bidragit till att få sin omgivning att växa, samt sin förmåga att författa över 1 000 böcker och publicera dem helt fritt och gratis.”

Ett nyfunnet intresse som vuxit på senare år är slalomåkning, så det har blivit en hel del resor till svenska fjällen på senaste tiden. Den stora resan planerar jag dock med min fru. Vi skulle åkt på bröllopsresa men som tyvärr blev uppskjuten på grund av pandemin.

Vad är din roll på BG Institute?

Min roll går att översätta till kursrådgivare och mitt fokus är riktat mot bank, finans och försäkring. Det är en väldigt bred målgrupp som omfattar personer som jobbar med allt från skatt till juridik, så jag kommer komma i kontakt med alla möjliga kunder hos oss. Utöver våra öppna utbildningar jobbar jag även med vår SwedSec/ÅKU som är nytt för i år på BG Institute.

Jag vill även verka för att sprida kompetensutveckling till en bredare marknad.

Vad har varit roligast hittills? Och vad ser du fram emot?

Det roligaste med denna arbetsplats är inställningen att allt är möjligt! BG Institute är verkligen en snabbrörlig och lyhörd organisation.

På ett personligt plan ser jag fram emot att bidra till en positiv utveckling av bolaget och att få komma med nya tankar och idéer. Jag räds inte för att säga vad jag tycker eller för att ställa frågor, vilket har tagit både mig och organisationer framåt!

Avslutningsvis, om du fick gå vilken kurs som helst på BG Institute, vilken skulle du välja?

Min filosofi är att man som människa måste må bra från insidan ut innan man kan börja med något annat. Risken idag tror jag är att allt för mycket fokus hamnar på regelverk och teknik och att man då tappar bort sig själv på vägen. Därför skulle jag vilja gå kursen Kommunikativt Ledarskap. Jag tror många fler också skulle ha stor nytta av att ta del av den kursen.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE