20 % på din första kurs med koden nykund20

Hej Josefine och välkommen till BG Institute. Berätta lite om dig själv.
Jag har nyligen börjat jobba igen efter föräldraledighet så livet ser lite annorlunda ut nu än för några år sen. Några av mina tidigare stora intressen som golf har fått vila lite. Vi har nyligen köpt hus och jag älskar inredning och design så mycket tid går åt till att inreda och planera renovering. På helgen är det härligt att spendera tid med min sambo och våra två barn och jag bjuder gärna över vänner på middagar då matlagning är en stor passion. Utöver det spenderar jag gärna tid ute i naturen, går ut i skogen eller tillbringar tid vid havet. Där kan jag hämta energi och andas.

Berätta om din roll på BG Institute?
Att planera, strukturera och driva saker framåt är även något som går igen i mitt jobb. Jag är utvecklingsansvarig för våra områden inom HR, Ledarskap, Skatt samt Bank & Finans. Jag utvecklar vårt utbud inom dessa områden vilket bland annat innebär att jag pratar med experter och föreläsare som tar fram kurser, planerar utbudet och ser till att vi tar fram nya aktuella kurser.

Vad har varit roligast hittills?
Vi är ett superhärligt gäng, alla kollegor är toppen. Vi har både kul ihop och jobbar bra som ett team. Det är vänskaplig stämning, man vill hjälpa varandra och lyfta varandra.

Och vad ser du fram emot?
Jag ser fram mot alla jobbutmaningar, det finns mycket att göra och att utveckla. Det ska bli kul att få vara med, utvecklas och stärka varumärket. Ser fram emot att vara med på resan för jag älskar att utvecklas både jobbmässigt och på ett personligt plan.
På BG Institute så finns det verkligen möjlighet att växa och ta plats och det gör mig taggad för jag gillar förändringar, när det händer mycket och när det är full fart framåt.

Avslutningsvis, om du fick gå vilken kurs som helst på BG Institute, vilken skulle du välja?
Då skulle jag välja vår kurs Psykiatri för beslutsfattare. Dels för att jag är väldigt intresserad av psykologi, dels för att det är en väldigt viktig kurs som jag tycker alla skulle ha nytta av att gå.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE