Erbjudande till alla nya kunder - koden sommar2024 ger 30 % rabatt på din första bokning och gäller hela kursutbudet

En ny undersökning från det globala analysföretaget Dun & Bradstreet visar att svenska compliance-team står inför ökade utmaningar. Fler än hälften av beslutsfattarna rapporterar en ökad arbetsbörda kring regler som antipenningtvätt och banksekretess.

Studien, som inkluderar 150 beslutsfattare inom regelefterlevnad, visar att efterfrågan på compliancefunktioner och kunskaper inom regelefterlevnad för att säkerställa att organisationen följer alla relevanta lagar, regler och interna policys, har ökat med 37 procent det senaste året. Speciellt inom ESG-området har belastningen ökat, där 65 procent av beslutsfattarna ser en ökning. Trots detta saknar två tredjedelar av bolagen extra budget för detta under nästa år.

För att öka kunskapen inom compliance har BG Institute en uppskattad kurs i ämnet. ”Compliance i praktiken – grundkurs” ger dig en gedigen introduktion till compliance-arbete, med fokus på praktiska exempel och expertledning, vilket hjälper deltagarna att navigera i det komplexa regelverket. Den går även igenom hur du säkerställer ett effektivt kontrollarbete och hur du kan använda kontrollarbetet för att driva förändring till en mer compliant verksamhet inom bolaget.

Kursen har fått ett snittbetyg på  4,90 av 5,0⭐

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE