Erbjudande till alla nya kunder - koden sommar2024 ger 30 % rabatt på din första bokning och gäller hela kursutbudet

Webbinariet genomfördes den 29 mars under ledning av Axel Ryning och fick ett snittbetyg på 4,5 av 5.

Under webbinaret lyftes särskilt fram hur klientens skriftliga beskrivning och förklarande bakgrund till tvisten – tvisten s.k. ”röda tråd” – bör presenteras av processjuristen. Detta har inslag av ”storytelling”, dvs. en kärnfull och trovärdig historia som fångar läsarens uppmärksamhet och som besvarar varför en viss utgång av tvisten framstår som den mest riktiga (”rättvisa”).

I övrigt ges tips och rekommendationer för hur ens skriftliga talan i övrigt kan struktureras och utformas för att presentera sin talan på ett sätt ökar chanserna för att domstolen ska lägga just din beskrivning av tvisten som grund för prövningen av tvistefrågorna.

Vill du fördjupa dig i ämnet?
Gå kursen Praktisk arbetsmetod för genomförandet av civilrättsliga tvister – för engagerade och engagerande processjurister och lär dig mer. Läs om fördjupningskursen här.

Vi vill gärna veta vad du tycker om detta webbinarium.
Vi genomför årligen en hel rad med matnyttiga webbinarier inom alla olika typer av intressanta ämnen. Vi vill erbjuda aktuella och relevanta webbinarier och skulle därför uppskatta din hjälp.

Klicka här för att fylla i din utvärdering för ”Praktisk arbetsmetod för genomförandet av civilrättsliga tvister”. Utvärderingen tar ca 1 minut att fylla i.

Tack på förhand – vi ses snart igen!

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE