Sveriges främsta föreläsare

Kostnadsfria webbinarier

Auktoriserat utbildningsföretag

I arbetet som controller är det en hel del saker som du behöver ha kunskap om, eller känna till. Rapportera utfall, upprätta budget och prognos och analysera avvikelser tillhör i allmänhet controllerns vardag även om olika sorters controllers har lite olika inriktning på arbetet.

Goda kunskaper om organsiationen och om verksamheten påverkar naturligtvis möjligheterna att analysera, dra slutsatser och lämna rekommendationer till beslutsfattarna.

Under detta webbinarium går vi övergripande igenom detta samt en del annat som den som arbetar som controller behöver, eller har nytta av; nyckeltal, kassaflödesanalys, hantering av olika slagskostnader, budgetering, olika slags kalkyler och en del annat .

I slutet av webbinariet får du även tillfälle att ställa frågor till föreläsaren.

➡ Vill du lära dig vad controlling innebär och få en inblick i controllerns arbete med både teori och praktiska övningar? Johan Nilsson har två certifieringskurser för dig som vill arbeta som controller. Läs mer om nivå 1 här🔗 och nivå 2 här🔗

Målgrupp:

Den primära målgruppen är nyblivna controllers eller de som vill bli controllers.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

Kostnadsfritt

Kurstillfällen

19 Apr 2024

Webbinarium

Platser finns

Webbinariet hålls den 19 april 12.00-12.45

Du kommer att få en länk till det livesända webbinariet under eftermiddagen dagen före eller på förmiddagen samma dag som webbinariet sänds.

FÖRELÄSARE

presentation-board 10
 Image of
Johan Nilsson
Redovisningsexpert
Läs mer

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer