Välkommen till vår nya högaktuella e-kurs, med den uppskattade röstspecialisten och retorikexperten Per Furumo, med fokus på retorikens betydelse. Vad är det egentligen som påverkar hur vi tar in budskap? Varför triggas och attraheras vi till lyssning och interaktion av vissa men mindre av andra?

Digitaliseringen av möten och presentationer innebär att dessa frågor har blivit viktigare än någonsin. För det filter, när vi kommunicerar digitalt, som ska trängas igenom kräver för hållbara, engagerande presentationer och möten i längden att vi förstärker den muntliga kommunikationen, det vill säga hur vi retoriskt och pedagogiskt förhåller oss till innehållet.

Utifrån färsk kommunikationsforskning från bl a Harvard University får du i denna föreläsning en djupare inblick och ett tydligt, enkelt och funktionellt verktyg att använda dig.

Som deltagare får du kunskap om

  • Digital retorik – vad är det?
  • Att tränga igenom det digitala filtret. Vad handlar det om? Om röst och tal, vårt viktigaste verktyg oavsett digitalt eller fysiskt forum.
  • Konkreta retoriska och pedagogiska verktyg för vassare muntlig kommunikation, digital interaktion, delaktighet och involvering oavsett om deltagarantalet är fem personer eller hundra.
  • Vad du säger är viktigt – HUR kan avgöra genomslaget! Om det förstärkta tilltalet och hur du med enkla medel åstadkommer vassare, mer triggande och attraherande muntlig kommunikation oberoende av ämne och innehåll, digitalt (eller fysiskt).
  • Vad är det som berör och påverkar? De senaste rönen utifrån kommunikationsforskning från Harvard University, IMD och andra ledande institutioner.
  • Samspelet mellan tal och bilder i det digitala sammanhanget.
  • Digital mötesetikett: Konkreta pedagogiska och retoriska verktyg för bättre mötesplanering/organisering med syfte att säkra interaktion och delaktighet.

Målgrupp

Alla som i sin yrkesroll håller i presentationer och möten som tex HR, jurister och advokater, ekonomer, chefer, projektledare med många fler.

Syfte med utbildningen

Att öppna öron och ögon för vad som verkligen påverkar kommunikation, interaktion och delaktighet i det digitala sammanhanget.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

995 kr (exkl. moms)

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer

E-kursen genomfördes som webbinarium i mars 2021 och är en timme lång.

Efter ditt köp har du tillgång till e-kursen i tre månader.

FÖRELÄSARE

presentation-board 2
 Image of
Per Furumo
Retorikexpert
Läs mer