Kompetensabonnemang – Digital

Hela det digitala kursutbudet till fast pris.

Hela det digitala kursutbudet med livesändningar, on demand, webbinarier och e-kurser i ett paket

Med Kompetensabonnemang Digitalt får du obegränsad tillgång till våra livesändningar och on demand-kurser under ett år. Våra livesändningar är kurser som går i våra kurslokaler i realtid, där du deltar online. Du har dessutom tillgång till våra livekurser, on demand, i 30 dagar efter kursdatum. Utöver det har du fri tillgång till samtliga webbinarier och e-kurser i vårt stora kursutbud.

Livesändningar är de kurser som sänds i realtid från våra kurslokaler. Du som har Kompetensabonnemang Digital deltar online och har då möjlighet att vara aktiv och interagera med föreläsaren och de andra kursdeltagarna. Om du uppgraderar till Kompetensabonnemang Premium kan du även vara med på plats i kurslokalen. Efter kursen genomförts kommer du att få tillgång till en inspelad on demand-version av kursen. Denna kan du se igen hur många gånger du vill i 30 dagar.

Webbinarierna rör vanligtvis särskilt aktuella händelser som vi vill förmedla kunskap om på ett snabbt och smidigt sätt. Dessa kan då uppkomma med kort varsel för att vara så aktuella och relevanta som möjligt. Även under webbinarierna har du möjlighet att dela aktivt genom chattfunktion.

Våra e-kurser är i regel kortare än livesändningarna, ca. 2-3 timmar långa, och är inspelade sedan tidigare. Detta innebär att du inte behöver förhålla dig till ett visst datum utan kan se en e-kurs när du vill. Majoriteten av alla våra e-kurser kommer med avslutande kontrollfrågor genom vilka du får möjlighet att säkerställa dina nyvunna kunskaper. Dessa e-kurser med kontrollfrågor är även godkända av Advokatsamfundet som strukturerad utbildning.


Se alla livesändningar och on demand-kurser här!

Se alla e-kurser här!


Innehållet i kurspaketet är dynamiskt. Det innebär att de kurser som tillkommer efter det datumet du köpte paketet också ingår i ditt paket under förutsättning att de genomförs inom den angivna perioden.

Observera att certifieringsprodukter inte ingår i kompetensabonnemanget.

*I det digitala paketet ingår inte tvådagarskurser under ledning av Johan Lagerbielke.

ANMÄLAN

Pris

29.900 kr (exkl. moms)

Vill du även kunna delta på de fysiska kurserna?

Läs mer om Kompetensabonnemang – Premium här!

Ämnesområden

Affärsjuridik, Arbetsrätt, Avtalsrätt, Bolagsrätt, Compliance, Ekonomi, Entreprenadrätt, EU-rätt, Familjerätt, Fastighetsrätt, Finansmarknadsrätt, Försäkringsrätt, Förvaltningsrätt, GDPR, HR, Immaterialrätt, Insolvensrätt, IT-rätt, Kommersiell hyresrätt, Ledarskap, Migrationsrätt, Miljörätt, Moms, Offentlig rätt, Offentlig upphandling, Övrigt, Processrätt, Redovisning, Skadeståndsrätt, Skatterätt, Straffrätt, Vattenrätt