Arbetsvardagen för jurister definieras ofta av högra krav på antal arbetstimmar, ekonomiska mål och en intensiv press att prestera och leverera på hög nivå. För att kunna hantera detta på bästa sätt är det vitalt att ha ett vältränat självledarskap och effektiva arbetsmetoder.

I denna heldagskurs får du möjligheten att lära dig hur du, genom att bli din egen mentala PT, kan minimera negativa tankemönster och stress samt få mer gjort på mindre tid genom att implementera nya arbetsmetoder.

Innehållet i kursen baseras på forskning kring hur våra hjärnor fungerar och ger dig konkreta praktiska och kraftfulla verktyg för att öka arbetsglädjen, minska stress och hjälpa dig att vara hållbar i längden. Du kommer att få en genomgång av Tydlighetspyramiden och tre framgångsfaktorerna när det kommer till att både må och prestera bra som jurist dvs.; självledarskap, effektiva arbetsmetoder och strategisk planering.

Teori blandas med konkreta och praktiska övningar där du får öva på nya tanke- och handlingsmönster, vilket leder till att du redan på kursdagen har tagit flera steg till ett ökat självledarskap och ett mer effektivt arbetssätt.

Som deltagare får du bland annat kunskap om:

  • Verktyg för att öka självkänsla och självförtroende.
  • Vad självreglering är och praktisk övning i att själv reglera dina känslor och tankar.
  • Hur du på ett effektivt sätt kan minimera stress, oro och ältande.
  • Hur du kan öva upp din självdisciplin.
  • Verktyg för att implementera mina 5 steg för en effektiv arbetsdag (inventera, prioritera, planera, agera, reflektera).
  • Strategier för att öka arbetsglädjen.
  • En strukturerad arbetsmetod för att ta sig an arbetsuppgifter som jurist.
  • Strategier och tekniker för att sluta skjuta upp och bli en mästare på att ta tag i saker direkt.
  • Tips för effektiv återhämtning i vardagen.
  • Konkreta metoder och verktyg för att sätta mål och upprätta handlingsplan.

Målgrupp:

Kursen vänder sig till dig som är jurist och som är motiverad att bli bättre på att leda dig själv och jobba mer effektivt i vardagen.

Syfte med utbildningen:

Målet med kursen är att du ska få teoretisk och praktisk kunskap gällande hur du kan jobba med ditt självledarskap och nya arbetsmetoder för att minska stress, få mer gjort och öka arbetsglädjen.

08.30 – 09.00
Inskrivning och frukost

09.00 – 10.15
Pass I

10.15 – 10.30
Fikapaus

10.30 – 11.45
Pass II

11.45 – 12.45
Lunch (ingår i priset)

12.45 – 14.15
Pass III

14.15 – 14:30
Fikapaus

14.30 – 16:00
Pass IV

16.00
Kursen avslutas

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

8.900 kr (exkl. moms)

INGA KURSTILLFÄLLEN

Den här kursen har för närvarande inga tillgängliga datum. Om du är intresserad av att delta så kan du skicka in en intresseanmälan nedan. Du meddelas när vi har fått ett flertal intressenter.

Du kommer ej att debiteras någon kostnad vid en anmälan.

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer

Livesändning – kurstillfället den 22 september kommer även att livesändas. Du behöver således inte befinna dig i Stockholm för att vara med på kursen. Den inspelade versionen kommer att finnas tillgänglig i 30 dagar.

FÖRELÄSARE

presentation-board 0
 Image of
Sara Törnblom
Coach
Läs mer