Kompetensabonnemang
– alla kurser till fast pris

Med Kompetensabonnemanget slipper du stressen och problematiken kring när kursen går, var kursen går och dessutom lägga allt vad avbokningsvillkor heter åt sidan. Planera din kompetensutveckling på en gång genom att inte planera alls – boka alla kurser på en och samma gång.

Sveriges främsta föreläsare

Marknadsledande inom juridikutbildning

Över 300 kurser per år

Vilket kompetensabonnemang passar bäst för dig?

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Att delta fysiskt på en kurs innebär att man närvarar i person på den plats där kursen äger rum. Detta innebär att man kan interagera med läraren och andra deltagare direkt, ta del av undervisning i realtid och ställa frågor eller be om förtydliganden när man behöver det. Att delta fysiskt på en kurs kan också innebära att man får en mer social upplevelse. Man kan träffa och interagera med andra deltagare, utöka sitt nätverk och få nya perspektiv och idéer. Detta kan bidra till en mer stimulerande och givande inlärningsupplevelse. Våra fysiska kurser hittar du vanligtvis i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Att delta via livesändning på en kurs innebär att man tar del av undervisningen på distans, genom att titta på en livesändning av kursen. Detta kan göras från vilken plats som helst, så länge man har tillgång till internet. Genom att delta via livesändning kan man ta del av undervisningen i realtid, precis som om man var närvarande fysiskt på platsen där kursen äger rum. Man kan se och höra läraren och andra deltagare, samt interagera med dem genom att ställa frågor eller svara på uppgifter via en digital plattform. Fördelen med att delta via livesändning är att man inte behöver resa till en specifik plats, vilket sparar tid och pengar.

Att delta på en kurs i efterhand innebär att du får tillgång till den inspelade versionen av livesändningen i 30 dagar efter att kursen genomförts. Du kan titta på undervisningen när du själv vill vilket ger dig en större flexibilitet i din planeringen. Genom att titta på den inspelade versionen av livesändningen får man samma undervisning som deltagarna som var närvarande i realtid. Man kan titta på lärarens presentation, höra dialogen mellan lärare och deltagare och ta del av eventuella frågor och svar som ställts under kursen. Man kan också pausa, spola framåt och bakåt i videon för att repetera svåra delar eller för att ta igen det som man eventuellt missat.

Att delta på en e-kurs innebär att man tar del av kursen online genom en digital plattform. En av fördelarna med e-kurser är att de är tillgängliga för deltagare var som helst i världen så länge man har en internetuppkoppling. Detta ger deltagare större flexibilitet i planeringen av sin tid eftersom man kan ta del av kursen när det passar en själv. Man kan också pausa, spola framåt och bakåt i videon för att repetera det man lärt sig.

Våra kursutvärderingar, som täcker hela upplevelsen, alltifrån föreläsaren och kursinnehållet till kurslokalen och bullarna i fikapausen, uppgick under förra året till i snittbetyget 4,57 av 5. Våra kurser hålls alltid av de främsta experterna på respektive område och har ett tydligt fokus om att du som kursdeltagare ska lämna kursen med nyvunnen kunskap som stärker både dig själv och din arbetsplats.

Ett urval av våra populäraste kurser

Arbetsrätt
Arbetsrättslig nyhetsdag 2023
Betyg 4.89 av 5.0
TILL KURSEN
Processrätt | Straffrätt
Rättegångsdagen
Betyg 4.82 av 5.0
Livesändning | Kurslokal | On demand
Stockholm 21 Nov 2024 Fåtal platser
Livesändning 21 Nov 2024 Fullbokat
On demand T.o.m. 19 Feb 2025 Fullbokat
Luleå 10 Dec 2024 Fåtal platser
Göteborg 11 Dec 2024 Fåtal platser
Malmö 12 Dec 2024 Fåtal platser
Stockholm 17 Dec 2024 Platser finns
Livesändning 17 Dec 2024 Platser finns
On demand T.o.m. 17 Mar 2025 Platser finns
TILL KURSEN
Redovisning | Skatt
Bokföringslagens krav på löpande bokföring, verifiering och arkivering 2023
Betyg 4.71 av 5.0
TILL KURSEN
Entreprenadrätt | PBL
Bygg- och entreprenaddagen 2023
TILL KURSEN
Fastighetsrätt | PBL | VA- och vattenfrågor
Vattentjänstlagen i stadsbyggande
Betyg 4.72 av 5.0
Livesändning | Kurslokal | On demand
Stockholm 27 Sep 2024 Fåtal platser
Livesändning 27 Sep 2024 Fåtal platser
On demand T.o.m. 27 Okt 2024 Platser finns
TILL KURSEN
Anställningsskydd | Arbetsrätt
Lagen om anställningsskydd (LAS)
TILL KURSEN

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Vill du kontakta oss direkt finns vi på telefon 08-579 366 00