Sveriges främsta föreläsare

Kostnadsfria webbinarier

Auktoriserat utbildningsföretag

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium med en av Sveriges främsta brottmålsadvokater, Johan Eriksson. Under detta webbinarium kommer Johan att dela med sig av sin expertis i förhörsteknik och strategier för förhörsliknande samtal vid interna utredningar.

Som brottmålsadvokat har Johan Eriksson gedigen kunskap om förhörsteknik och ger under webbinariet igenom förhörsteknikens ABC, något alla jurister bör känna till.

När en organisation fattar misstanke om en lagöverträdelse är det viktigt att detta utreds på ett korrekt sätt. Det finns även risk att en dåligt genomförd utredning förstör underlaget för en kommande polisutredning. Arbetar du inom exempelvis HR eller compliance kan du behöva prata med anställda som kan ha viktig information.

Som kursdeltagare får du en översikt över:

  • Förberedelser och strategier: Hur man förbereder sig för och genomför effektiva förhör och interna utredningar.
  • Förhörsteknik: Konsten att ställa rätt frågor för att måla en tydlig bild och hur dessa frågor relaterar till din övergripande strategi.
  • Risken med interna utredningar: Vikten av att hantera dessa utredningar korrekt för att undvika att förstöra bevismaterial för framtida juridiska processer.
  • Praktiska exempel: Johan kommer att dela med sig av sin erfarenhet och ge konkreta exempel på både lyckade och misslyckade förhör.

Målgrupp:

Detta webbinarium passar jurister, HR-personal och alla som är involverade i eller förbereder sig för att genomföra förhör och interna utredningar i sitt yrkesliv.

Fördjupa dina kunskaper:

Johan erbjuder även flera fördjupade kurser hos BG Institute, inklusive:

Anmäl dig redan idag för att säkra din plats och för att ta del av Johan Erikssons värdefulla insikter i förhörsteknik. Lär dig hur du kan förbättra dina förhörsstrategier och hantera utredningar på ett mer effektivt sätt.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakta oss

ANMÄLAN

Kurstillfällen

05 Jun 2024

Webbinarium

Platser finns

Webbinariet hålls den 5 juni kl. 12.00-12.45.

Du kommer att få en länk till det livesända webbinariet under eftermiddagen dagen före eller på förmiddagen samma dag som webbinariet sänds.

FÖRELÄSARE

presentation-board 10
 Image of
Johan Eriksson
Advokat
Läs mer

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer