För att få ut maximalt av en digital omställning krävs ett sammanhängande tänk i organisationen – ett fokus på långsiktig digitalisering, en helhetssyn på förändringsledning och kontinuerlig utveckling av företagets digitala tjänster, där HR:s egna tjänster kan spela en stor roll.

Kursen fokuserar på att ge verktyg för ett digitalt arbetssätt inom HR, samt för HR att lyckas med den beteendemässiga omställning som detta kräver. Under kursen delas exempel från kursledaren och deltagarna själva.

Kursen är utformad som en workshop med många interaktiva inslag. Digitala quiz och frågor genomförs under utbildningen, och deltagarna förväntas därför ta med och vara förtroliga med att använda smartphone eller laptop med internet.

Som deltagare får du kunskap om

  • Digitala HR-strategier
  • Digital medarbetarupplevelse
  • Digitalt lärande
  • Framtidens kompetenser
  • HR design thinking
  • Datadriven HR och analys
  • HR i en VUCA-värld
  • Framtidens HR-avdelning

Målgrupp:

Kursen vänder sig till dig som jobbar med HR i en organisation som påbörjat ett digitalt tankesätt och där HR har bestämt sig för att ta en aktiv roll i digitaliseringsarbetet.

Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

08.30 – 09.00
Inskrivning och frukost

09.00 – 10.15
Pass I

Den nya tidens HR-funktion – hur verkar den i en digital organisation? Att arbeta med människor i en snabbrörlig och informationsintensiv värld.

10.15 – 10.30
Fikapaus

10.30 – 11.45
Pass II

Framtidens medarbetare, deras kompetenser och hur HR säkerställer ett digitalt och mänskligt arbetssätt. Lärande i den framtida organisationen.

11.45 – 12.45
Lunch (ingår i priset)

12.45 – 14.15
Pass III

Digitala hjälpmedel för HR. HR-teknologi. People analytics och datadriven utveckling. Automatisering med robotar.

14.15 – 14:30
Fikapaus

14.30 – 16:00
Pass IV

HR design thinking och kundfokus. Employee journey mapping. Att ta fram en digital HR-strategi och vägkarta för fortsatt arbete.

16.00
Kursen avslutas

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

6.900 kr (exkl. moms)

INGA KURSTILLFÄLLEN

Den här kursen har för närvarande inga tillgängliga datum. Om du är intresserad av att delta så kan du skicka in en intresseanmälan nedan. Du meddelas när vi har fått ett flertal intressenter.

Du kommer ej att debiteras någon kostnad vid en anmälan.

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer

Livesändning – kurstillfället den 3 oktober kommer även att livesändas. Efter genomförd kurs har du tillgång till en inspelad version i 30 dagar. Du behöver således inte vara på plats för att delta och kan även delta i efterhand. 

FÖRELÄSARE

presentation-board 0
 Image of
Henrik Ladström
Digital HR Managementkonsult
Läs mer