Sveriges främsta föreläsare

Kostnadsfria webbinarier

Auktoriserat utbildningsföretag

Det är omöjligt att leva ett liv utan förhandlingar. Vi förhandlar med motparter men också med medarbetare. Vi löser konflikter, bygger relationer och ingår avtal genom förhandlingar. Och alla kan bli bättre förhandlare. Du inbjuds nu att delta kostnadsfritt på vårt webbinarium med förhandlingsexperten Gustaf Lantz som kommer att dela med sig av konkreta tips och verktyg.

Webbinariet ger dig som deltagare en koncentrerad version av en helt unik förhandlingsmodell i tolv steg. Under seminariet tittar vi närmare på hur man kan förbereda en förhandling, men också vad man bör tänka på när man möter sin motpart.

Som deltagare får du ta del av:

  • En förhandlingsmodell i tolv steg
  • Ett videomaterial med en professionell skådespelare
  • Kunskaper om hur du tar kommandot över en förhandling

Syfte:

Webbinariets syfte är att du ska kunna strukturera och genomföra dina förhandlingar på ett bättre sätt och därigenom nå bättre resultat.

Målgrupp:

Kursen riktar sig till alla som förhandlar i sin yrkesroll. Gustaf Lantz har utbildat företagsledare, processande jurister, domare, ekonomer och personalansvariga under 10 års tid.

Vill du fördjupa dig inom ämnet? Under kursen ”Övertygande förhandling” kommer Gustaf Lantz att hjälpa dig med bli en bättre förhandlare.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

Kostnadsfritt

Kurstillfällen

03 Maj 2024

Webbinarium

Platser finns

Webbinariet hålls den 3 maj kl. 12.00-13.00

Du kommer att få en länk till det livesända webbinariet under eftermiddagen dagen före eller på förmiddagen samma dag som webbinariet sänds.

FÖRELÄSARE

presentation-board 2
 Image of
Gustaf Lantz
Jurist
Läs mer

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer