Kostnadsfritt webbinarium den 22/8 - Utmaningar som ny chef

Välkommen att ta del av inspelningen av vårt kostnadsfria webbinarium som genomfördes den 7 februari med föreläsare Louise Nicolin och Satish Sen. 

Efter flera år av tillväxt och expansion över hela världen, förändras kartan och många makroekonomiska trender pekar nedåt. Det är något helt annat att leda ett bolag i tider av motvind, än när bolaget har vind i seglen. Och kanske är det framför allt i tuffa tider en styrelse kan göra verklig skillnad, och ansvaret att guida ledningen blir än viktigare.

Vi lever i en förändringens tid, då förutsättningarna för flertalet verksamheter kommer att omdanas i grunden. Är er styrelse redo att axla den nya rollen? Har ni de verktyg och de processer som behövs för att fortsätta vara framgångsrika? Behöver ni tänka nytt när det gäller affärsmodell, partnerskap och allianser? Har Ni en ledning som inte bara kan expandera och växa, utan även värna om de värden bolaget byggt upp?

I webbinariet gick vi översiktligt igenom vissa av frågorna en styrelse måste beakta, samt några verktyg som kan ge inspiration till nya arbetssätt.

Fyll i nedan uppgifter så skickas inspelningen till din e-post.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Dela sidan

Del av Blendow Group (org nr: 556744-7858)
Gå till Blendow Group

 © 2023 BG INSITUTE