Lär dig förhandla med förhandlingspsykologi
Vi förhandlar varje dag, när vi vill få något som motparten kanske inte vill ge oss till de villkor vi lämnar. Genom enkla knep blir du en bättre förhandlare på alla plan, allt ifrån när du förhandlar med hantverkare eller vid försäljning och köp, men webbinariet riktar sig framför allt till dig som arbetar yrkesmässigt med förhandlingar.

I förhandlingssituationen har du stor nytta av att ha kunskap om de olika psykologiska mekanismerna för påverkan. I detta webbinarium går förhandlingsexperten Johan Lagerbielke igenom psykologin bakom spelet, hur vi påverkas och hur vi själva kan dra nytta av påverkansmekanismerna.

En förhandling handlar emellertid inte om att köra över den andra parten för att få igenom dina villkor, utan om att komma fram till en ömsesidig överenskommelse där ni skapar en god relation och båda känner sig som vinnare.

Lär dig undvika de vanligaste fällorna i en förhandling
Vad är det som händer under en förhandling? Varför kommer man fram till de uppgörelser man kommer fram till? Vad är det egentligen som sker i mötet med motparten och hur kommer det sig att det ibland går bra och enkelt och ibland kör fast totalt?

Som deltagare får du kunskap om:

  • Checklista över de psykologiska påverkansmekanismerna
  • Vanliga misstag nästan alla gör
  • Perspektivet att se förhandlingen som en psykologisk process

Målgrupp:

Alla som förhandlar eller ska förhandla i sitt yrkesliv.

Syfte med utbildningen:

Deltagarna kommer att få med sig  nya perspektiv på förhandlingar och en checklista över de psykologiska påverkansmekanismerna.

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

Kostnadsfritt

INGA KURSTILLFÄLLEN

Den här kursen har för närvarande inga tillgängliga datum. Om du är intresserad av att delta så kan du skicka in en intresseanmälan nedan. Du meddelas när vi har fått ett flertal intressenter.

Du kommer ej att debiteras någon kostnad vid en anmälan.

Har du inte fått någon länk?

Länken till webbinariet skickas normalt ut 1 dag före webbinariet. En påminnelse kommer även att skickas ungefär 1 timme innan webbinariets start. Ibland kan det förekomma att inbjudan hamnar i skräpposten så leta gärna där.

En direktlänk till webbinariet kommer du även att kunna hitta här 1 timme före webbinariets start.

Nu är anmälan till webbinariet stängt. Webbinariet kommer att livesändas den 23 mars klockan 12:00 – 12:40. Under webbinariet har du även möjlighet att ställa frågor till föreläsaren via chatt. 

FÖRELÄSARE

presentation-board 12
 Image of
Johan Lagerbielke
Förhandlingsexpert
Läs mer