Sveriges främsta föreläsare

Kostnadsfria webbinarium

Auktoriserat utbildningsföretag

Under detta kostnadsfria webbinarium går vi översiktligt igenom vilka krav som den nya AI-förordningen ställer på organisationer och hur reglerna kan följas i praktiken.

Den kommande AI-förordningen är världens första heltäckande lagstiftning om artificiell intelligens (AI) och utgör därför en banbrytande nyhet inom ramen för dataskydd och personlig integritet.

För att säkerställa att just din verksamhet är redo för de nya reglerna om AI är det viktigt att redan nu skapa sig en god förståelse för AI-förordningen och få på plats nödvändiga rutiner och processer.

Utöver att ge en översiktlig bild av den nya AI-förordningen kommer vi att redogöra för förhållandet mellan AI-förordningen och dataskyddsförordningen (GDPR) – en relation som allt som oftast blir relevant eftersom personuppgifter normalt hanteras vid användning av AI.

Vill du fördjupa dig? Kursen Artificiell intelligens och skyddet för personlig integritet redogör för de krav som den nya AI-förordningen innebär för organisationer och hur reglerna kan följas i praktiken.

Målgrupp:

Bolagsjurister, dataskyddsombud, IT-personal, HR-personal, VD, styrelseledamöter, advokater och andra jurister

Frågor om kursen?

Telefon: 08-579 366 00
E-post: info@bginstitute.se
Kontakt: Kontakta oss

ANMÄLAN

Pris

Kostnadsfritt

Kurstillfällen

Stockholm

29 Jan 2024

Webbinarium

Platser finns

Webbinariet hålls den 29 januari 2024 kl 12.00-13.00

Du kommer att få en länk till det livesända webbinariet under eftermiddagen dagen före eller på förmiddagen samma dag som webbinariet sänds.

FÖRELÄSARE

presentation-board 8
 Image of
Fredrik Eråker
Advokat
Läs mer
presentation-board 20
 Image of
Johan Sundberg
Advokat
Läs mer
presentation-board 15
 Image of
Johan Thörn
Advokat
Läs mer

Ingår i Kompetensabonnemang

Läs mer