Utbildningar för Advokater och Jurister

Advokater och jurister

Nyhetsbrev

Vill du ha information gällande nya kurser och spännande erbjudanden?

 

BG Institute

Hur hanterar vi coronaviruset?

Vi följer rekommendationer, håller avstånd och visar respekt för våra medmänniskor.

Läs mer

Advokatkurs Stockholm

Vi erbjuder kvalificerad vidareutbildning för advokater i Stockholm. För att bli advokat krävs  lång utbildning och flera års praktik, men det betyder inte att man är fullärd. Tvärtom så ställer advokatyrket höga krav på att man fortsatt tar kurser, utbildningar och läser på inom sitt område på egen hand.

Som advokat förväntas du ständigt hålla dig uppdaterad kring utvecklingen på dina områden. Framför allt inom ekonomi, skatte- och avtalsrätt så sker ständiga förändringar i lagar och regler, inte minst på grund av vårt EU-medlemskap. Likaså inom områden som arbetsrätt och bolagsrätt uppdateras reglerna från och till. Att regelbundet vidareutbilda dig bör ses som ett krav för att du ska kunna tillhandahålla kvalificerade juridiska tjänster där du känner dig trygg med att du erbjuder dina klienter korrekt rådgivning.

Vill du göra det enklare för dig själv eller dina medarbetare och se till att ni får tillgång till bästa möjliga utbildningsmaterial tillhandahållet av experter på respektive område så är en advokatkurs från vårt utbud en god investering. Vi erbjuder olika typer av lösningar med både fysiska kurser som erbjuds på plats och digitala alternativ som e-kurser, webbinarier och digitala livesändningar som ger er tillgång till den allra senaste utvecklingen inom olika rättsområden.

Kurser för jurister

Givetvis är vårt kursutbud även tillgängligt för jurister och andra yrkesgrupper som behöver höja sin juridiska kompetens. Med kurser från ett stort antal rättsområden så försöker vi erbjuda ett heltäckande utbud för att du alltid ska kunna hitta alla de juristkurser du söker på ett och samma ställe.

En jurist kurs ger dig även möjlighet att bredda din kompetens. Kanske har du behov av att lära dig ett nytt juridiskt område eller fördjupa dig inom ett av dina befintliga. Då är våra kurser det perfekta alternativet. Med hjälp av några av de främsta experterna på respektive område, välbeprövad pedagogik, lång erfarenhet och en certifiering via Almega Utbildningsföretagen så får du tillgång till några av marknadens bästa utbildningar för jurister.

Ni väljer själva om ni vill köpa enstaka kurser inom specifika områden eller om ni har ett behov av att köpa ett flertal utbildningar som ett paket till extra förmånligt pris. Ett tips är vårt kompetenspaket för jurister som innehåller ett brett kursutbud som täcker in de vanligast förekommande rättsområdena. Välkommen att utforska vårt utbud av jurist kurs i Stockholm med hjälp av sökfunktionen ovan. Där hittar du våra aktuella kurser och föreläsningar. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via kontaktsidan eller använda chatten här längre ner på sidan.

Aktuellt